EN

Zo proeft Pasen 2021

Als grootste kaashandelaar van Nederland en omstreken inspireert Zijerveld graag zijn klanten. De Paasspecial die wij voor hen maakten geeft de winkelier ondersteuning bij de verkoop van zijn kazen en tal van input en kennis over Zijervelds assortiment. 

Het concept van de Paasspecial is even krachtig als simpel: laat een goede dwarsdoorsnede van het Zijervelds aanbod zien die de winkelier helpt zijn klanten te helpen. De focus ligt daarbij op inspiratie, verspreid over verschillende gebruiksmomenten en toepassingen van kaas. Zoals kaas op de kaasplank, verwerkt in een gerecht of als cheese pairing in een verrassende combinatie. 

Voor dit magazine ontfermden we ons over het gehele traject. We ontwikkelden het concept en ontwerp, kijkend naar het gebruik van de juiste kleuren en lettertypes. We hielpen mee met de ontwikkeling van de allerlekkerste recepten met kaas, schreven de copy en zorgden dat alle kazen, gerechten en settings perfect op de foto’s stonden. Dit alles werd tot slot perfect vormgegeven tot een compleet, 36 pagina’s tellend magazine om de allerlekkerste kazen van Zijerveld het podium te geven dat ze verdienen. 

Een bundeling van tal van disciplines, die aangevuld met copy en vormgeving leidden tot een pracht van een uitgave. Boordevol prachtige foto’s van producten en gerechten, in een setting alsof je er zelf zo bij aan kunt schuiven.

Vragen over deze case of andere vragen?

Neem contact op met Roel van den Boogaart!

E-mail: roel@wearewim.nl
Telefoon: +31 413 34 12 99

 

Werk dat werkt