EN

Zo smaakt december

December en de feestdagen vormen voor kaasgroothandel Zijerveld een perfecte gelegenheid om hun klanten te inspireren en te ondersteunen bij de verkoop van hun kazen. Om dit verder aan te sturen maakten wij Zijerveld’s Kerstspecial.

De Kerstspecial is een uitgebreid magazine voor kaasdetailhandelaren met in het verlengde hun klanten. Een gids boordevol inspiratie, tips en recepten voor de lekkerste gerechten met kaas, voor alle momenten van de dag: ontbijt, lunch, diner, borrel en dessert. Plus volop heerlijke hapjes die snel en eenvoudig te maken zijn. Een special boordevol content om op ieder moment van de dag samen met familie en vrienden te genieten van alles wat kaas te bieden heeft.

Een flinke opdracht, waarvoor we allereerst het concept bepaalden. We stelden de rubrieken op voor deze gids en verzorgden vervolgens de gehele uitvoering, van copy en design tot fotografie van de producten en gerechten. Styling van decor en de gerechten is daarbij een essentieel onderdeel, waarbij veel aandacht gaat naar kleursamenstelling, props en compositie. Zo ontstaat alles voor het perfecte plaatje.

De Kerstspecial is een prachtige, glossy magazine vol kleurrijke fotografie, boordevol inspiratie, heerlijke recepten en verrassende combinaties met kaas. Van warme seizoensgerechten als kaasfondue, tot heerlijke pairings met kaas die ook lekker zijn als het geen Kerstmis is.

Wij wensen je een smakelijke inspiratie toe! 

Vragen over deze case of andere vragen?

Neem contact op met Roel van den Boogaart!

E-mail: roel@wearewim.nl
Telefoon: +31 413 34 12 99

 

Werk dat werkt