EN

Zo smaakt Pasen

Pasen vormt voor kaashandelaar Zijerveld een perfecte gelegenheid om hun klanten te inspireren en te ondersteunen bij de verkoop van hun kazen. Met die reden maakten wij Zijerveld’s paasspecial.

Een uitgebreid magazine voor kaasdetailhandelaren, boordevol inspiratie, tips en recepten voor de lekkerste gerechten met kaas. Alle momenten van de dag komen in deze uitgave voorbij: ontbijt, lunch, diner, kaasplanken voor borrel en dessert en heerlijke hapjes die snel en eenvoudig tussendoor te maken zijn. Met deze paasspecial kunnen winkeliers hun consumenten inspireren om op ieder moment van de dag samen met familie en vrienden te genieten van alles wat kaas te bieden heeft.

Bij het maken van zo’n uitgave komt qua input en productie heel wat kijken. Allereerst bepaalden we met ‘Zo smaakt Pasen’ het concept. We schreven de copy en verzorgden het design. Op basis van de gestelde content bepaalden en verzorgden we de fotografie van de producten en gerechten, en dat deze perfect werden vastgelegd. Styling van decor en de gerechten is daarbij een essentieel onderdeel, waarbij veel aandacht gaat naar kleursamenstelling, props en compositie.

Het resultaat is een prachtige, glossy magazine vol kleurrijke fotografie, boordevol inspiratie, heerlijke recepten en verrassende combinaties met kaas. Wat dacht je bijvoorbeeld van kaas begeleid door koffie of thee? Die zijn natuurlijk ook hartstikke lekker als het geen Pasen is.

Wij wensen je een smakelijke inspiratie toe! 

Vragen over deze case of andere vragen?

Neem contact op met Roel van den Boogaart!

E-mail: roel@wearewim.nl
Telefoon: +31 413 34 12 99

 

Werk dat werkt