EN

Rode Kruis ‘We Can Be Heroes in concert’

Met ‘We Can Be Heroes’ heeft het Rode Kruis een nieuw fondsenwervend concept. Een avondvullend programma in Rotterdam Ahoy waarbij diverse Nederlandse topartiesten hun grootste hits en nieuwste werk spelen en daarbij de unieke assistentie krijgen van hun favoriete straatmuzikanten. De line-up bestaat uit o.a. Anouk, Van Velzen en Wulf. Met het concert wil het Rode Kruis benadrukken dat iedereen een held kan zijn en een ander de helpende hand kan bieden.

Strategie

WIM tekent voor de bijbehorende campagne, die als doel heeft om zowel awareness te creëren voor de missie van het Rode Kruis, namelijk dat iedereen elkaar moet kunnen/willen helpen als dat nodig is, als om uiteindelijk zoveel mogelijk kaarten voor ‘We Can Be Heroes’ te verkopen.

Om dit te bereiken hebben we een beeldmerk ontwikkeld, plus een visuele stijl die uiteindelijk op alle toepassingen gebruikt wordt. Deze draagt bij aan een eenduidige uitstraling en zie je terug op onder meer concertposters, advertenties en social media.

Hero Combo

Omdat samen naar een concert gaan leuker is dan in je eentje – maar vooral omdat iedereen net als de deelnemende artiesten wel iemand heeft om te supporten – is er het zg. buddyticket. Deze is beschikbaar onder de door ons bedachte naam ‘Hero Combo ticket’. Daarmee kun je iemand verrassen of een steuntje in de rug geven, om samen te genieten van ‘We can be heroes’!

‘We Can Be Heroes’ vindt plaats op 29 mei 2020 in Rotterdam Ahoy. Kijk voor meer info en tickets op rodekru.is/wecanbeheroes

Vragen over deze case of andere vragen?

Neem contact op met Roel van den Boogaart!

E-mail: roel@wearewim.nl
Telefoon: +31 413 34 12 99

Werk dat werkt