NOORDKADE Magazine CHV Noordkade

Een gratis tijdschrift dat de lezer trakteert op een actuele mix van art, food & leisure, aangevuld met een aantrekkelijk geschiedkundig katern. Aldus de opdracht aan WIM vanuit CHV Noordkade. Het resultaat heeft als naam NOORDKADE gekregen.  Het eerste nummer verscheen in september 2017, het tweede nummer een jaar later. Het magazine bevat naast interviews, achtergrondverhalen en schitterende foto’s ook uitgebreide actuele informatie over alles wat zich op en rond de Noordkade afspeelt. WIM heeft hiervoor het concept, design en redactionele invulling begeleid. Het magazine zal een aantal maal per jaar verschijnen en is gratis verkrijgbaar op de Noordkade en bij diverse plekken in de regio.

Achterin het blad vindt de lezer een flink katern dat verhaalt over de geschiedenis van Veghel en omliggende regio, verzorgt door heemkundekring Vehchele.

Met NOORDKADE bedient het complex zijn bezoekers en zorgt het voor meer binding tussen inwoners van Meierijstad en daar ver buiten met alles wat de Noordkade te bieden heeft.

Werk dat werkt