EN

Next level performance

Lenco Zonwering is een autoriteit in Nederland op het gebied van structurele en beeldbepalende zonwering. Door veranderingen in de markt door de jaren heen speelde bij Lenco de essentie om zich duidelijk onderscheidend te profileren ten opzichte van haar concurrenten.

Daarbij keken we uiteraard naar Lenco’s belangrijkste doelgroepen. Of dat nu een architect, aannemer, salespersoon of monteur was: iedereen wil het liefst naar een hoger niveau. Dat is niet onbereikbaar, maar je komt er niet zomaar, zo stelden we.

Om Lenco te positioneren als dé specialist voor B2B ontwikkelden we ‘Next level performance’. Met ‘Next level performance’ geeft Lenco projecten nét dat extra duwtje naar een hoger niveau en krijgen klanten de volledige controle over een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat binnen bereik. Binnen dit kader ontwikkelden we een nieuwe brandstory en een eigenzinnige visuele stijl waar de fotografie fraai tot de verbeelding spreekt. Het leveren een unieke prestatie op hoog niveau centraal staat daarin op originele wijze centraal en zie je terug in diverse middelen, zoals online of een brochure.

Werk dat werkt