EN

Geen zorgen, alles is goed geregeld

Koflexwerk bouwt als uitzendbureau sinds 2014 aan de juiste verbinding tussen onze flexwerkers en opdrachtgevers. In 2015 haakt daar SRV Transportdiensten bij aan, in 2019 IBC Personeelsdiensten.

Drie organisaties onder één dak betekent een hoop overlap en onderscheid. Digitalisering, wetsverandering en de verhuizing van het hoofdkantoor geeft in 2020 aanleiding om onder een overkoepelende, nieuwe naam verder te gaan.

Door krachten te bundelen ontstaat een sterk merk binnen de branche. Zaak is om deze ambitieuze speler duidelijk te positioneren met een sterke naam en onderscheidende eigen stijl. Zo ontwikkelden we Feel Flex. Een naam met internationaal karakter, goed te onthouden en tof als begrip. Met Feel Flex doelen we op jezelf lekker voelen en flexibele inzetbaarheid. Het appelleert aan vrijheid en heeft een positieve link naar flexwerk, terwijl het tevens een moderne & alledaagse uitspraak vormt.

Niet alleen bedachten we de naam, we deden de complete positionering van Feel Flex. Daarvoor schreven we een nieuwe brandstory, ontwierpen we het logo en gingen we aan de slag met de visuele stijl. Ook droegen we bij aan de verdere communicatie-uitrol naar zowel intern personeel, flexwerkers en  extern publiek.

Tot slot volgde de website. Ook hiervoor maakten wij het design en zorgden we er zowel voor als achter de schermen voor dat deze optimaal functioneert. Zo weet ook Feel Flex zelf: alles werkt, geen zorgen.

Vragen over deze case of andere vragen?

Neem contact op met Roel van den Boogaart!

E-mail: roel@wearewim.nl
Telefoon: +31 413 34 12 99

 

Werk dat werkt