EN

The key to an award winning burger

Wat eten we vanavond? De vraag naar plant-based alternatieven is booming. Meer en meer mensen kiezen voor een vegetarisch alternatief bij de maaltijd. Logisch, want de keuze daarin groeit enorm en de producten wordt stuk voor stuk steeds beter. Mede dankzij onze opdrachtgever DSM.

Met hun meat alternative solutions helpt DSM producenten hun vleesvervangers te voorzien van meer bite, textuur, sappigheid en natuurlijk smaak. Om dit gericht onder de aandacht te brengen ontwikkelden we een nieuw concept, waarbij we de focus op het eindproduct leggen. Met een sterke brand story en pakkende fotografie weten we daarbij de effecten van DSM’s plant-based alternatives écht in beeld te vangen.

Het concept zag een uitrol in leaflets en online. Voor onder meer social media maakten we een pakkende stop-motion, die het verhaal van plant-based alternatives voor verschillende vegetarische producten sterk uiteenzet. Bekijk hieronder het resultaat en wees eerlijk: hiervan loopt het water je toch in de mond?

Vragen over deze case of andere vragen?

Neem contact op met Roel van den Boogaart!

E-mail: roel@wearewim.nl
Telefoon: +31 413 34 12 99

Werk dat werkt