EN

Proteins of the future

Met ‘Proteins for the Future’ biedt DSM een groeiend portfolio ingrediënten die helpen bij de verbetering van alternatieven voor vlees en zuivel. Denk aan ingrediënten die bijdragen in smaak, een beter mondgevoel te geven of zorgen voor een verbeterde voedingswaarde. 

Met ‘Proteins of the Future’ komt DSM producenten tegemoet die antwoorden zoeken op de groeiende vraag naar vlees- en zuivelvervangers. Een relatief nieuw speelveld waar veel communicatie nog open ligt. 

Dat geldt ook voor CanolaPRO, een voedzame game-changer afkomstig uit raapzaad. CanolaPRO helpt als onderdeel van Proteins for the Future de smaak en textuur van vlees- en zuivelalternatieven verbeteren. Om dit te communiceren ontwikkelenden we bij WIM een catchy video die je in een minuut alles vertelt wat je wilt weten over CanolaPRO. 

Daarvoor schreven we een pakkend script, waarbij de passende beelden werden gezocht. De beelden werden vervolgens op creatieve wijze gemonteerd. Soms full screen, soms split-screen en soms zelfs met drie beelden tegelijkertijd. Zo ontstond een vloeiend, dynamisch en bovenal attractief geheel die de kijker echt weet te boeien. Voor een extra DSM-signature werden de beelden voorzien van een kleurenfilter naar huisstijlkleuren. Om de film goed binnen te laten komen ook wanneer hij zonder geluid wordt bekeken, vertellen dik afgebeelde woorden het verhaal van CanolaPRO.

De film schittert op de website van DSM en is tevens te vinden op YouTube.

Vragen over deze case of andere vragen?

Neem contact op met Roel van den Boogaart!

E-mail: roel@wearewim.nl
Telefoon: +31 413 34 12 99

Werk dat werkt