EN

Guidance on the road to justice

Bekneld zitten in een lastige situatie vol gevaren, moeilijke keuzes en ingewikkelde routes. Zo voel je je als klant wanneer je te maken krijgt met een wanbetaler. Onrecht die je op elk mogelijke manier wilt rechtzetten. Bierens Incasso Advocaten gelooft in de kracht van rechtvaardigheid. Als erkend familiebedrijf met een moderne tijdgeest helpt het klanten wereldwijd met nationale en internationale incassozaken. Zodat elke klant zich binnen no-time weer kan focussen op energiek ondernemen.

WIM heeft de kernideologie van Bierens Incasso Advocaten vertaald naar een nieuw merkconcept en visuele identiteit. Het labyrint is hierbij gebruikt als metafoor: een complexe omgeving waarin de klant gevangen zit en waarbij het merk een gidsende rol heeft voor de snelste route naar rechtvaardigheid. Op deze manier laat Bierens Incasso Advocaten zien altijd een uitweg te vinden voor lastige incassozaken.

Door gebruik te maken van het bestaande kleurenspectrum en het logo een kleine update te geven behoudt het advocatenkantoor haar authenticiteit. De vernieuwde identiteit positioneert het merk onderscheidend en op internationaal niveau. Naast deze vernieuwing zijn enkele unieke key visuals het resultaat; een combinatie van modelfotografie en 3d visual design.

Werk dat werkt