EN
30 november 2018

‘Werk-geluk’

De volgende informatie kan als schokkend worden ervaren: uit onderzoek is gebleken dat 40% van de Nederlanders ontevreden is over zijn baan. Zit jij ook met je handen in het haar? Wij hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet:

1. Relativeer! Probeer the bigger picture te zien. Ga na wat de reden is waardoor je jezelf zo slecht voelt. Gaat het om iets tijdelijks of is de job gewoon écht niets voor jou?

2. Ga voor verandering. Je weet nu wat je niet wil, maar hoe zou je het wel graag willen zien? Bedenk hoe je jouw huidige baan leuker kunt maken en doe hier ook iets mee.

3. Durf te praten. Als je het zelf niet kunt oplossen ga dan in gesprek met je collega’s of baas. Zij kunnen namelijk niet zien wat er in je hoofd omgaat. Communicatie is key!

Mochten de tips niet werken? Ga dan voor een creative uitdaging en solliciteer bij WIM! Wij hebben een aantal toffe vacatures online staan en open sollicitaties zijn altijd welkom. Wij geven jouw ‘werk-geluk’ graag een duwtje in de goede richting.